eldígoras

concursos y premios

Visita el nuevo Eldígoras dedicado a los certámenes, concursos y premios literarios

Sección que irá creciendo durante los próximos días con la actualización de antiguas secciones y nuevos contenidos: http://www.eldigoras.com/txp/

Logo de la Fundacin Espejo

V Concurs de Poesia "Espejo de Viladecans" 2008

Bases:

Idioma català, per a residents a Catalunya.

Poden participar totes les persones que ho desitgin amb un poema no premiat en altres concursos, escrit a màquina o ordinador en una sola columna i per una sola cara.

El tema, la mètrica i rima seran lliures. L'extensió oscil·larà entre 50 versos de mínim i 80 de màxim , en un poema únic sense signatura ni pseudònim.

Només s'acceptarà una obra per concursant .

Les obres es presentaran en 3 còpies dins d'un sobre, i dins d'aquest s'inclourà una plica (petit sobre tancat) amb les dades de l'autor, fotocòpia del D. N. I. i el títol del poema en l'exterior. Els treballs es faran arribar per correu, o en mà, a la Secretaria de Fundació Espejo, al c/ de Federico García Lorca, núm. 13. 08840-Viladecans. El termini d'admissió finalitza el 10 d'octubre.

Premis establerts:

Tots els premis estaran subjectes a la retenció fiscal legalment establerta.

El jurat estarà format per persones competents al món de les lletres, i la seva decisió serà inapel·lable.

Els concursants guardonats hauran de recollir el seu premi personalment. En cas de no fer-ho, l'import del premi serà reintegrat a Fundació Espejo.

El veredicte i el lliurament dels premis es donaran a conèixer en acte públic el dia 15 de novembre a les 20 hores. L'acte es celebrarà a Viladecans (Alberg Can Batllori, c/ d'Ernest Lluch, 12 bis), durant un sopar.

Participar en aquest concurs suposa sotmetre's a aquestes bases i a les decisions del Jurat i la Comissió Organitzadora, sense dret a cap reclamació.

Les obres no premiades seran destruïdes.

Els poemes guanyadors es publicaran a la revista "Reflejos de la persona" de Fundació Espejo.

Logo de la Fundación Espejo

fundacionespejo@fespejo.com

www.fespejo.com

Tel. 93 647 53 06
C/. Federico García Lorca, 13
08840-Viladecans (Barcelona) 

 

Amb el suport de:

 

 

*Departament de Governació i
Administracions Públiques
Secretaria d'Acció Ciutadana

 

Responsabilidad

Eldígoras recomienda consultar las bases oficiales de cada premio.
Eldígoras no asume ninguna responsabilidad derivada de los datos publicados, que se ofrecen como un servicio más del portal, sin otro interés que el de apoyar toda actividad cultural. Siempre que es posible se ofrecen datos para el acceso a las convocatorias originales.

eldígoras.com - regreso a la página principal
eldígoras.com  |  Sobre Eldígoras  |  Mapa del sitio  |  Accesibilidad  |  Política de privacidad  |  Aviso Legal  |  Contacto  |  © 2001 Fco. Javier Cubero  |  principio de la página

 .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .