¿Eldígoras?

Eldígoras, hojas de lengua, literatura y arte, fue creado en febrero de 2001 por Francisco Javier Cubero.

En agosto de 2011 inicia una nueva andadura en un nuevo formato, todas las secciones antiguas se mantendrán y serán accesibles desde el enlace anterior, hasta que se vayan actualizando y adaptando a la nueva configuración.

Comentarios

Setmana del Llibre en Català, del 9 al 18 de setembre

Setmana del Llibre en Català

La Setmana del Llibre en Català torna al Parc de la Ciutadella de Barcelona entre el 9 i el 18 de setembre (dilluns 12 i dimarts 13 tancat) amb un disseny del recinte renovat, innovador i que s’integra còmodament al Parc. Una nova distribució que afavorirà la circulació del públic i l’agilitat en la venda de llibres.

La Setmana es transforma en una ciutat: La Ciutat de la Lectura, formada per 27 casetes que ocuparan 15 llibreries, més de 40 editorials i el quiosc.cat amb 109 revistes.

Setmana del Llibre en CatalàA més, hi haurà més d’un centenar d’activitats per gaudir de la lectura: lectures compartides, presentacions i petites conferències... i pels més petits, cada dia un espectacle familiar i una gran festa els caps de setmana. Estigues atent a les novetats que t'anirem anunciant.

Vine a passejar, mirar, remenar, llegir, escoltar, tastar, comprar, subscriure’t, relaxar-te, respirar, jugar... Vine a La Setmana! És la teva Setmana!

http://www.lasetmana.cat/
.

Comentarios ( 0 )

Deja tu comentario